Advert
as

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü Kuruldu

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü Kuruldu

Gençlerin ve çocukların spora teşvik edilmesini amaçlayan “Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği” Bilal Ataş başkanlığında kuruldu.

Solhan’ın ikinci Spor Kulübü olma özelliğine sahip olan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü kuruldu.

 

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Bilal Ataş ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Fatih Okumuş’u makamında ziyaret etti. Başkan Ataş, Kaymakam Okumuş’a kulüp hakkında bilgiler verdikten sonra Kaymakam beyin isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Kaymakam Okumuş Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübünün hayırlı olmasını diledi.

Kulüp yöneticileri daha sonra Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Başkan Yıldız’ın isminin yazılı olduğu formayı hediye ettiler. Başkan Yıldız, Yeni kurulan kulübe hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, ligde başarılar diledi.

 

Dernek kuruluşu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Bilal Ataş, Dernek olarak amaçlarının gençlere ve çocuklara sporu sevdirerek, ilçede sağlıklı bir gelecek hazırlamak olduğunu, ilk aşamada Futbol branşında faaliyet göstereceklerini, daha sonraki tarihlerde ise ilçenin ihtiyaç ve potansiyeline göre diğer spor dallarında faaliyetlerini sürdüreceklerini, İlçemizde de spora yönelik bir kulübün olmamasının bir eksiklik olarak önlerine çıktığını, bu kapsamda kurucu üyeler ile istişare ederek “Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği”ni kurduklarını ayrıca bu Derneğin Solhan halkının hizmetinde olduğunu ve bu kulübe sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

 

 

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği, Kurucu Başkanı Bilal Ataş ve Yahya Tori, Mehmet Fatih Çelik, Yunus Gengörü, Murat Gül, Murat Kaya ve Servet Dayar tarafından oluşmaktadır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum