Advert
as

Evde Çıkan Yangın, Mahalleliyi Korkuttu!

   Evde Çıkan Yangın, Mahalleliyi Korkuttu!

Boğlan Mahallesi’nde bulunan ve Özdemir ailesine ait evde çıkan yangın, mahalle sakinlerini korkuttu. Yangında evin çatısı yanarak kullanılamaz hale geldi.

Boğlan Mahallesi sakinlerinde Hüsnü Özdemir’e ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.  Öğle saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede evin çatısını sardı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

 

İtfaiye ekipleri ile birlikte yangın mahalline giden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, yaptığı açıklamada:” Öğle saatlerinde Hüsnü Özdemir’e ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Haberi alır almaz ekiplerimizle birlikte olay yerine geldik. Yangın, kısa sürede evin çatısını sardı. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekiplerimiz yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangında evin çatısı tamamen kullanılamaz hale geldi. Allah’a şükür can kaybı yok.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum