Advert
as

Tavz-Der’den Öğrencilere Burs Yardımı

Tavz-Der’den Öğrencilere Burs Yardımı

Tavz-Der Yönetim Kurulu Başkanı Murat Soysal, üniversiteyi kazanan Tavzlı öğrencilere imkanlar dâhilinde burs vereceklerini söyledi.

 

 

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (TAVZ-DER) bu yıl üniversiteyi kazanan Tavzlı öğrencilerle bir araya geldi.

 

Derneğin eğitim salonunda düzenlenen ve 33 öğrencinin katılım sağladığı yemekli programda konuşan Tavz-Der Yönetim Kurulu Başkanı Murat Soysal, üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik etti.

 

Soysal, “Asıl olan kâmil insan olabilmektir. Her birinizin hedefi üniversite bittikten sonra farklı olabilir ancak, birer mümin ve akidesi sağlam birer Müslüman olmak sizlerin önceliği olsun. Bu çizgi sağlam bir inanç ekseninde takip edildiği sürece Rabbim hayal ettiğiniz ve hedefe oturttuğunuz her türlü güzelliği size nasip edecektir inşallah” dedi.

 

Öğrencilerin barınma noktasında yaşadıkları sorunları kendileriyle paylaşması gerektiğini belirten Soysal, ihtiyacı olan öğrencilere imkânlar ölçüsünde burs yardımı yapacaklarını söyledi.

 

Soysal, “Üniversiteyi kazanan kız kardeşlerimiz derneğin kadın komisyonu ile erkek kardeşlerimiz de gençlik komisyonumuz ile irtibat halinde olsun. Rabbim bu kutsi yolda sizlere ve bizlere muvaffakiyet nasip etsin” şeklinde konuştu.

 

 

Program ikram ve soru cevaplardan sonra son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum