Advert
as

Ak Parti’den Hüda Par’a Bayram Ziyareti

Ak Parti’den Hüda Par’a Bayram Ziyareti

AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve beraberindeki heyet, Hüda Par İlçe Başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.

 

 

 

AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve beraberindeki heyeti, Hüda Par İlçe Başkanı Sadrettin Kırım karşıladı.

 

Genelde İslam coğrafyasının özelde bölgenin içerisinde bulunduğu zulüm ve yıkımların konuşulduğu ziyarette, sırf Müslüman oldukları, camide Kur'an dersi verip aldıkları için 28 Şubat zulmünün ve FETÖ'nün mağduru olup zindanlara atılan ve her biri en az 15-20 yıldır zindanda olan masum Yusufilerin yeniden yargılama taleplerinin dikkate alınması, 15 Temmuz darbe girişimi konuları konuşuldu.

Samimi bir atmosferde geçen bayramlaşma ziyareti yapılan ikramların ardından son buldu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum