Advert
as

Başkan Yıldız,”Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Başkan Yıldız,”Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor”

2016 yılında yol açma ve yol yapım çalışmalarına yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, çalışmaların devam ettiğini ve hava şartları el verdikçe çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

 

 

 

 

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, 2016 yılında yol açma ve yol yapım çalışmalarına yoğun mesai harcadıklarını ve hava şartları el verdiği müddetçe çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

Mart ayında havaların ısınması ile kışın çöken yolların onarılması ile çalışmalara başladıklarını söyleyen ve yıl boyu onarım işlerinin yol çökmesi ve altyapı çalışmalarından dolayı sürdürdüklerini belirten Başkan Yıldız, 80 bin metre kare kilitli parke taşı ve 30 bin metre tül ise oluk ve bordür döşemesi yapmak için ihale yaptıklarını ve ihale kapsamında işin bitme aşamasında olduğunu belirtti.

 

Tüm mahallelerde çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Yıldız, “Yeşilova Mahallesi Xırava bölgesindeki tüm yollar yapılıp hizmete açıldı. Halimepınar Mahallesi Nato Yolu bölgesinde yol yapım çalışmaları yapıldı. Boğlan Mahallesi’nde de Nato Yolu bölgesinde çalışmalar devam etmektedir. Yeni Mahalle’de bazı yollar yapılıp tamamlandı, okul bölgelerindeki yollarda ise çalışmalar devam etmektedir. Vatandaşlarımızın ulaşımına önem veriyoruz. Bundan dolayı yoğun yaptığımız çalışmalar sonucunda ilçe merkezinde yollarımız büyük oranda tamamlandı.” Şeklinde konuştu.

 

 28 Kilometre altyapı çalışması yaptıklarını belirten Başkan Yıldız, Bu kapsamda yapılan mahalle içi altyapı çalışmaların tamamlandığını belirtirken çalışmaların ana kolektör hattında devam ettiğini ve sezon sonuna kadar altyapı çalışmasının da tamamlanacağını belirtti.

 

Altyapı ve yol çalışmalarına yoğunluk verdiğini ve yolda bulunan direklerin de kaldırılarak yol genişletme çalışmalarının yapıldığını belirten Yıldız, 15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşananların ülkede birçok alanda olduğu gibi çalışmaları da etkilediğini ve bu sebepler bir ay gibi bir gecikme olmasına rağmen yoğun çalışma ile planlanan işlerin sezon sonuna kadar tamamlanacağını aktardı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum