Advert
as

Yeni Atanan Öğretmenler, Çiçeklerle Karşılandı

Yeni Atanan Öğretmenler, Çiçeklerle Karşılandı

Bingöl´e yeni atanan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin tarafından çiçeklerle karşılandı.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı´nca (MEB), İlimize 80 sınıf, 248 branş olmak üzere toplam 328 öğretmen atandı.

Göreve başlama işlemleri için Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne gelen öğretmenleri makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, öğretmenleri çikolata ve çiçeklerle karşıladı.

Engin, yeni atanan öğretmenlere, "Büyük eğitim ailesine yeni katılmış meslektaşlarım, ilimize hoş geldiniz. Severek ve isteyerek bu mesleğe gönül verdiğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sevgi, azim ve heyecanla yeni neslimize ivme kazandıracağınızı düşünüyorum. Sizlerden iyi bir güç alarak yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlayacağız. Bingöl’ün eğitim ve öğretimi için beraber yoğun bir çalışma başlatacağız. Umarım bu yeni dinamik kadroyla başarımız daha da artarak devam edecek. Bingöl’den çok memnun kalacaksınız ve ayrılırken mutlaka üzülerek ayrılacaksınız. Aileleriniz hiç merak etmesin. Siz artık bize emanetsiniz, kardeşlerimiz ve meslektaşlarımızsınız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun."

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum