Advert
as

Solhan Spor’dan Sezonun İlk Maçında Galibiyeti

Solhan Spor’dan Sezonun İlk Maçında Galibiyeti

2016-2017 yılının Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, sezonun ilk müsabakasında Niksar Belediyespor’u 3-1 yendi.

 

 

Voleybol birinci ligde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, ilk müsabakada 16 Ekim 2016 Pazar günü saat: 13.00’da Tokat temsilcisi Niksar Belediye Spor ile karşılaştı. Pazar günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini Solhan Spor 25-16 kazandı. Maçın ikinci setini ise konuk ekip Niksar Belediye takımı 25-22 kazanarak skoru eşitleri. Maçın üçüncü setinde tekrar oyun hakimiyetini eline alan Solhanspor, bu seti: 25-14 kazanarak 2-1 üstünlük sağladı. Maçın dördüncü setinde de oyun hakimiyetini elinde tutan Bingöl’ün voleyboldaki temsilcisi Solhanspor, bu seti de 25-20 kazanarak karşılaşmayı 3-1 tamamlayıp hanesine 3 puanı yazdırdı.

 

 

2016-2017 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubu ilk müsabakasını kendi evinde oynayan Solhan spor’un taraftarları salonu doldurdu. Maç boyunca takımına yaptığı tezahüratlar ile destekleyen ve bir an olsun desteğini eskitmeyen taraftara kulüp yöneticileri teşekkür etti.

 

Takımı yalnız bırakmayan Solhanlılara teşekkür eden Solhan Spor Kulübü Başkanı Yüksel Dere, “Solhan spor’umuzun birinci ligdeki ilk müsabakasında bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Garnizon Komutanım, Yargımızın değerli temsilcileri, Ak Parti İlçe Başkanımız ve salonu dolduran Solhan ve Solhan spor sevdalılarına yürekten teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Bizlere galibiyet sevinci yaşatan sporcularıma ve teknik heyetime de teşekkür eder önümüzdeki maçlarda başarıların devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

14 Ekim 2016 başlayan 2016-2017 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubu ilk hafta müsabakaları 16 Ekim 2016 Pazar günü tamamlandı. Galibiyet ile lige başlayan Solhanspor, ikinci hafta Hatay temsilcisi Payas Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka; 23 Ekim 2016 Pazar günü saat: 14.00’da Hatay Payas’ta oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum