Advert
as

Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Alacak

Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Alacak

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, odada çalıştırılmak üzere genel sekreter alınacağını duyurdu.

 

 

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) odada genel sekreter olarak çalıştırılmak üzere personel alınacağını duyurdu.

 

Başvuruların 31 Ekim 2016 tarihinde sona ereceği belirten duyuruda, başvuruda bulunacak kişilerde aranacak nitelikler şöyle sıralandı;

 

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum olmamak. Askerlikle ilişiği bulunmamak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı beş yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı, haksız mal edinme suçlarından hapis cezasına mahkûm olmamak. Kısıtlanmış olmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı, zihinsel veya bedensel engeli bulunmamak. Mühendislik, iktisat, işletme, maliye, hukuk ve kamu yönetimi gibi alanlarda en az dört yıllık yüksek öğrenim kurumu mezunu olmak.(Başvuru esnasında açıköğretim diplomaları kabul edilmemekte olup örgün eğitim mezunları tercih edilecektir.) Kamuda veya özel sektörde en az beş yıl iş tecrübesine sahip olmak.(belgelendirmek zorunludur.) Takım çalışmasına yatkın olmak, iş temposuna ve çalışma saatlerine ayak uydurabilmek. Yabancı dil bilmek ve iyi derecede bilgisayar kullanabilmek tercih sebebidir.”

 

 

Belirtilen tarihler aralandığı başvuruda bulunacak adaylardan istenilecek dokümanlar ise şöyle; “Telli bir dosya içerisinde aşağıdaki evrakları Odaya müracaat esnasında getirmeniz gerekmektedir; Fotoğraflı ve güncel Özgeçmiş-CV. Üniversite diploması aslı ve fotokopisi. Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. Sağlık Raporu. Adli sicil belgesi (Sabıka kaydı).”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum