Advert
as

İmam Hatip Öğrencilerine Kur'an Hediye Edildi

İmam Hatip Öğrencilerine Kur'an Hediye Edildi

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda Kuran'ı Kerim'e geçen 8 öğrenciye okul idaresince Kur’an hediye edildi.

 

 

 

 

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 8 öğrenci, Velilerin katılımıyla ödüllendirildi.

 

Okulda düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrenciler, veli ve öğretmenlerinin huzurunda Kur’an-ı okudular. Yeşilova İmam Hatip Ortaokul Müdür Yardımcısı Muhammed Veysi Tunç, hayat ve hidayet kaynağımız olan ilahi kelamı öğrenmenin ve öğretmenin öneminden bahsetti. Öğrencileri bu seviyeye getiren özellikle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mahsun Hansu’ya ve Nimetullah Özçelik’e teşekkür etti.

 

Daha sonra 8 öğrenciye, Kuran'ı Kerim'e geçtiği için okul idaresince Kur’an hediye edildi. Program yapılan dua ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum