Advert
as

Bingöl Araştırmalar Dergisinin 3. Sayısı Çıktı

Bingöl Araştırmalar Dergisinin 3. Sayısı Çıktı

Bingöl’ün tarihi, coğrafyası, folkloru, ekonomik yapısı, kitabeleri gibi pek çok alanda araştırma ve inceleme yazılarının yer aldığı Bingöl Araştırmaları Dergisinin 3. Sayısı çıktı.

 

 

 

Derginin editörlüğünü de Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak yapıyor. Derginin son sayısı hakkında değerlendirmelerde bulunan derginin genel editörü olan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Bingöl ile ilgili özgün ve nitelikli makalelerin yer aldığı Bingöl Araştırmaları Dergisinin 3. sayısı çıktı. Dergimiz Bingöl’ün tarihi ve kültürel birikiminin ortaya çıkarılmasında ve geleceğe aktarılmasında bir köprü vazifesi görmektedir. Dergimizde Bingöl’ün tarihi, coğrafyası, folkloru, ekonomik yapısı, kitabeleri ve benzeri alanlarda birbirinden değerli araştırma ve inceleme yazıları bu dergimizde yer almaktadır. Dergimiz sayı editörlüğü ile devam etmektedir. Son sayımızda Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulbaki Çetin üstlendi. Dergimizin bu sayısının editörlüğünü üstlenen hocamıza, makaleleriyle katkıda bulunan yazarlarımıza, makaleleri değerlendiren hakem heyetimize ve bu sayımızın da basımını üstlenen Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi’ye teşekkür eder, dergimizin hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

 

Derginin 3. sayısının editörü olan Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulbaki Çetin, dergide Bingöl’ün tarihi, coğrafyası ve kültürü ile ilgili her biri araştırma ve inceleme ürünü olan değerlendirme yazıları ve makaleler yer aldığını söyledi. Dergide 5 makale ve 2 değerlendirme yazısı olduğunu ifade eden Doç. Dr. Çetin, makaleleri ve değerlendirmeleri ile dergiye katkıda bulunan yazarlar ve makaleleri değerlendiren hakemlere teşekkür etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum