Advert
as

İHH, Şırnak’a Gıda Kampanyası Başlattı

İHH, Şırnak’a Gıda Kampanyası Başlattı

İnsani Yardım Derneği Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç, Şırnak için “Biz Biriz ve Beraberiz” sloganı ile gıda kampanyası başlattıklarını ifade etti.

 

 

İHH (İnsani Yardım Derneği) Solhan Şubesi, Şırnak’ta gıda sıkıntısı çeken siviller için ‘“Biz Biriz ve Beraberiz”’ sloganıyla gıda kampanyası başlattı.

 

Kampanya ile ilgili açıklama yapan İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç,” Terör örgütü tarafından kazılan hendek, kurulan barikat ve tuzaklanan patlayıcılar yüzünden gerçekleştirilen operasyon nedeniyle 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 14 Kasım’da kaldırıldı. Şırnak’ta 8 ay aradan sonra hayat normale döndü. Hatta uzun bir aradan sonra ilk defa Cuma namazı kılındı. Terör mağduru olan halkın temel ihtiyaç malzemelerini karşılamak amacıyla Solhan İHH gıda yardımı kampanyası başlattığını duyurdu. Solhan İHH başkanı Muhammed Veysi Tunç:’’ İHH İnsani Yardım Vakfı; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere faaliyet gösteren bir kurumdur. Şimdi kardeşlik zamanı diyerek ‘’biz biriz ve beraberiz’’ sloganıyla kampanyamızı başlattık.’’ diyen Tunç, sözlerini şöyle tamamladı.’’ Gıda kolisi 70 tl olup dileyen hayırseverlerimiz kendileri yardım kolisi hazırlayabileceği gibi Ziraat Bankası iban: TR3700 0100 0499 7260 7013 5001 Solhan İHH hesabına da yatırabilirler. İrtibat numaralarımız: 505 830 2270 – 553 345 1590 Kampanyamıza destek veren halkımıza, esnafımıza ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz.‘’dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum