Advert
as

Kursiyerler, Halep için Kermes Düzenledi

Kursiyerler, Halep için Kermes Düzenledi

İlçe Halk Eğitim Merkezinde çalışan usta öğreticileri ve kursiyerler, Savaş mağduru ve mazlum kardeş Suriye halkı için kermes düzenledi.

 

 

İlçe Halk Eğitim Merkezinde çalışan usta öğreticileri ve kursiyerler, Ulu Camii Pasajında Savaş mağduru ve mazlum kardeş Suriye halkı için Cuma günü kermes düzenledi. Yöresel yemekler ve hediyelik eşyaların yer aldığı kermesten elde edilecek gelirler, Suriyeli mağdurlara ulaştırılacak.

 

Düzenlenen kermesin açılışına Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes hakkında bilgi veren İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç," Halep başta olmak üzere savaş mağduru Suriye halkının acılarını paylaşmak, onların dertlerini dertlenmek biz Müslümanların en temel vazifelerinden biri olduğu anlayışı ile hareket ettik. Soğuk kış şartlarında kamplarda aç susuz ve soğukla mücadele etmek zorunda kalan mazlum Suriye halkına destek olmak için Halk Eğitim Merkezi çalışanları ve kursiyerleri olarak bir kermes düzenlemeye karar verdik.

Kermesimizde usta öğreticilerimiz ve onların kursiyerleri yoğun bir katılım ve destekte bulundular.

 

Tamamen yöresel ev ürünleri yemekler ve kurslarımızda yapılan hediyelik eşyalardan oluşan iki ayrı stand hazırladık. Düzenlediğimiz yardım amaçlı kermese icabet ederek destek veren başta kaymakamımız Fatih Okumuş, AK Parti ilçe başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer kurum amirleri ve çalışanları olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Destek veren herkesten Allah razı olsun. Allah hayırlarını kabul etsin." Şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum