Advert
as

Gazetecilerden Kan Bağışına Destek

Gazetecilerden Kan Bağışına Destek

Kan stoklarının kritik seviyelere düştüğü ve ülke olarak kan bağış seferberliğinin başlatıldığı bugünlerde Bingöl Gazeteciler Cemiyeti önemli bir etkinliğe imza attı. Eski Adliye Binası Konferans Salonunda gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Bingöl Gazeteciler Cemiyeti de destek verdi.

 

 

               

Kızılay Diyarbakır Kan Bağış Merkezi’nin, Bingöl’de eski adliye binası konferans salonundaki kan bağış kampanyasına Bingöl Gazeteciler Cemiyeti destek verdi. Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yıldırım, Ahmed Çiftçi, Galip Akengin ve Nihat Kanat kan bağışında bulundu.

 

 

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri Ali Yıldırım, cemiyet olarak sosyal sorumluluk gerektiren projelerin içinde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Kan her zaman ihtiyaçtır. Mesleği gereği sürekli kamera ve fotoğraf makinesinin arkasında bulunan basın mensuplarımız bu noktada bir farkındalık oluşturarak böylesi önemli bir faaliyete destek oluyorlar. Hastaneye düşen vatandaşlarımız bunu daha iyi anlar. Bu bağışladığımız kanlar inşallah gerçekten ihtiyacı olan insanlara gider. Eğer bir can kurtarırsak ne mutlu bize. Kan ihtiyacı her geçen gün arttığı için vatandaşlarımız kan bağışı yapmaya devam etmeli” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum