Advert
as

Solhan Spor’dan Bir Galibiyet Bir Mağlubiyet

Solhan Spor’dan Bir Galibiyet Bir Mağlubiyet

Solhan Spor, 20. hafta’da Hatay B. Şehir Bld. Spor’a deplasmanda 3-0 yenildi. 21. hafta da ise konuk edeceği Melikgazi Belediye’ nin maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip sayıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Voleybol temsilcimiz Solhan Spor, 20’nci hafta müsabakasında Hatay Büyükşehir Belediye Spor’a deplasmanda 3-0 yenildi, 21’nci hafta müsabakasında ise konuk edeceği Melikgazi Belediye’ nin maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılarak iki hafta sonra 3 puanla alarak puan sıralamasında 4. sıraya düştü.

Hatay B. Şehir BldSpor’a 3-0 mağlup oldu

Temsilcimiz Solhan Spor, 7 Şubat 2017 tarihinde oynadığı 20’nci hafta müsabakasında Hatay ekibi Hatay Büyükşehir Belediye Spor takımına konuk oldu. Salı günü saat: 13.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada hakem, konuk takım Solhan Spor aleyhine birçok tartışmalı pozisyonlarda ev sahibi lehine düdük çaldı.

Oynanan karşılaşmada ilk seti 25-15 alarak karşılaşmada 1-0 üstünlük elde eden ev sahibi takım, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti ise 25-23 alarak karşılaşmayı 3-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Solhanspor Hükmen Galip

Temsilcimiz Solhan Spor, 21. Hafta müsabakasında oynayacak olan Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesi Voleybol takımının maça katılmaması sebebi ile 3 puanı hanesine yazdırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesi Voleybol takımı 21.Hafta müsabakasını 11.02.2017 tarihinde Temsilcimiz Solhan Spor ile yapacağı voleybol maçına çıkmama kararı aldıklarını Türkiye Voleybol Federasyonu’na bildirdi.

Böylece bu iki maç sonunda temsilcimiz 3 puan almasına rağmen puan sıralamasında 4. sıraya düştü.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 18 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Aksaray temsilcisi, 68 Aksaray Belediye Voleybol Takımı ile Atatürk Kapalı Spor salonunda oynayacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum