Advert
as

Ak Partili Gençler Kahvaltıda Buluştu

Ak Partili Gençler Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Gençlik Teşkilatının düzenlediği kahvaltı programa katılan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız gençlerle bir araya geldi.

 

 Solhan Ak Parti Gençlik Teşkilatı, Almer  Cafe & Restaurant Salonunda düzenlenen kahvaltı programında gençlerle buluştu. Programa Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Çetinelli, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Doğu,“16 Nisan’da gençlerden güçlü bir çalışma bekliyoruz”

Toplantıyı organize Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Çetinelli ve ekibine teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu,”İlçemiz Ak Parti döneminde ciddi manada kalkındı gelişti, her alanda gelişme gösterdi. önümüzde 16 Nisan’da yapılacak bir Referandum  var. Bununla ilgili olarak geçende Ak Partinin meclise sunmuş olduğu 18 maddelik Anayasa değişiklik teklifi meclis’te kabul edildi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Referandum 16 Nisan’da sizlerin kararına sunulacak. Bu yeni sistemde başbakanlık olmayacak, halkın seçmiş olduğu Cumhurbaşkanı kendine bir hükümet oluşturacak. Sizin seçtiğiniz milletvekilleri de Yasama organını oluşturacak. Bu 18 madde içerisinde sizleri ilgilendiren çok önemli bir madde var. Eskiden 25 yaşını dolduran milletvekilli oluyordu, bu anayasa değişikliği ile 18 yaşını doldurmuş gençlerimize milletvekilli olma hakkını veriyor. Bu aslında sizin gibi gençlerin önünü açan bir madde ve bu yeni sistem ülkemize istikrar getirecek, bundan sonraki süreçte artık koalisyon dönemleri kapanacak, yine doğrudan halkın seçtiği vekiller parlamentoda sizleri temsil edebilecek ve yine doğrudan sizin seçtiğiniz Cumhurbaşkanı ise hükümetle birlikte bu ülkeye hizmet edebilecek. Bu sistem için inşallah 16 Nisan’da sizlerden güçlü bir destek ve çalışma bekliyoruz.”

 Başkan Yıldız,“Büyük projelerle gençlerin hizmetinizde olacağız”

Gençlere gereken yardımın yapacağını belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,”Siz gençler yarınlarımızı inşa edeceksiniz. O yüzden sorumluluk göreviniz oldukça zor. Özellikle doğudaki gençlerimiz için daha zor. Ben biraz daha yerelden bahsetmek istiyorum. Belediye olarak insanlarımıza daha rahat ve huzurlu bir hizmet sunmak, alt ve üst yapısını sosyal donanımlı bir kent inşa edebilmek, bizde bu noktada elimizden geleni gayret ve çabayı sarf ediyoruz. Özellikle gençlerle ilgili olarak ilçemizde çok sıkıntılar var. Sosyal aktiviteleri gerçekleştirecek alanlarımız yoktu. Bu dönemde hamdolsun açık alan spor kompleksimizle bir adım atmış olduk ama inşallah bunun devamı gelecek. Büyük projelerle gençlerin hizmetinde olacağız. Tabiî ki bizimde sizden bir beklentimiz var. Sizler Solhan’ımızın bir ferdisiniz, makam ve mevkiler gelip geçicidir. Bugün varız yarın yokuz, dolayısıyla buranın varisleri sizlersiniz. Hayalinizde bir proje varsa veya böyle bir fikri olan arkadaşımız varsa bizim kapımız her zaman açıktır, gelip konuşalım. Burada asıl olan okumakla bitmiyor, okumaktan sonra asıl olan iyi bir işe yerleşmek bu da günümüzde gerçekten çok zor. Bu vesileyle sadece amacınız okul bitirmekle yetinmemeniz gerekir, kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Belediye olarak bize ne düşüyorsa, elimizden ne geliyorsa size yardımcı olacağız ve çözüm üretme noktasında elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışacağız.”

 Toplantı sonunda, öğrenciler yaşadıkları sıkıntı ve talepleri dile getirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum