Advert
as

Çağrı-Der’den Halep’e Yardım

Çağrı-Der’den Halep’e Yardım

İlçemizde faaliyet yürüten Solhan Çağrı-Der, “Halep'e Umut Kapısı Olalım” kampanyası kapsamında topladığı yardımları ulaştırdı.

 

 Umut Kervanı Platformu üyesi olan Solhan Çağrı-Der, Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankasının başlatmış olduğu  “Halep'e Umut Kapısı Olalım” kampanyasına destek olmak için topladığı yardımları Umut Kapısı Gıda Bankasına ulaştırdı.

Dernek tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Özellikle savaştan dolayı mağdur olup yerinden ve yurdundan göç etmek zorunda bırakılan mağdur ve mülteci konumuna düşürülmüş Halep halkı için başlatılan  “Halep'e Umut Kapısı  Olalım” kampanyasına ilçede dernek olarak bizlerde destek olmak için çeşitli çalışmalar yaparak topladığımız yardımı ulaştırdık. Bu kapsamda mazlumlar için yardımda bulunan her kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyoruz. Allah bilir belkide mazlumlardan aldığımız dualar vesilesi ile belalar üzerimizden kaldırılıyor veya en aza indirgeniyor. Kendimiz için sevip istediğimiz şeylerden bir nebzede olsa mağdur ve mülteci kardeşlerimiz içinde isteme bilinci ile yardımlar yapmak salih amel belirtileridir. Bizlerde dernek olarak Halep'li kardeşlerimiz için Battaniye, muhtelif elbise, ayakkabı ve gıdadan oluşan toplamda 18,697,00 t değerindeki yardımı gönderdik . Yüce Rabbimiz bu hayırlı amelde her türlü katkıyı sunanlara ecirlerini kat kat versin.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum