Advert
as

Solhan Spor Bulancak Spor'u 3-0 yendi

Solhan Spor Bulancak Spor'u 3-0 yendi

Solhan Spor, 23. Hafta müsabakasında konuk ettiği 1926 Bulancak spor’u Solhan kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmada 3-0 kazanarak Efeler Ligi yolundaa emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Voleybol temsilcimiz Solhan Spor, 23. hafta müsabakasında 1926 Bulancak spor’u 3-0 mağlup etti.
Temsilcimiz Solhan Spor, 21 Şubat Salı günü oynadığı 23. hafta müsabakasında Giresun temsilcisi, 1926 Bulancak spor’u konuk etti. Saat; 13.00’te Solhan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk seti 25-12 alarak karşılaşmada 1-0 üstünlük elde eden takımımız Solhan Spor, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti ise 25-16 alarak karşılaşmayı 3-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 25 Şubat Cumartesi günü Erzurum Recep Tayip Erdoğan Spor Salonunda Saat 14:00 de Erzurum Palandöken Belediye sporla karşılaşacak

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum