Advert
as

Vali KÖŞGER,“Şehit Ömer Halisdemir’e Mektup Yarışmasında” Türkiye 1.Olan Elif Ceren ÖZ’ü Makamında Ağırladı

Vali KÖŞGER,“Şehit Ömer Halisdemir’e Mektup Yarışmasında” Türkiye 1.Olan Elif Ceren ÖZ’ü Makamında Ağırladı

Vali Yavuz Selim KÖŞGER, Düzce Hamit Şerifoğlu Ortaokulu tarafından ülke genelindeki tüm resmi- özel ortaokullar arasında düzenlen 15 Temmuz şehitlerinin simge ismi “Ömer Halisdemir’e Mektup” yarışmasında 1.’lik elde eden TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Elif Ceren ÖZ’ü makamında ağırladı.

Elif Ceren’i yazdığı mektuptan dolayı tebrik eden Vali KÖŞGER: “Elif Ceren’i tebrik ediyorum. Onu yetiştiren annesini, babasını, öğretmenlerini, eğitim camiasını tebrik ediyorum. Çok güzel bir mektup yazdı Şehidimiz Ömer Halisdemir’e. Ülkemizin son dönemde yaşadığı badirelerin en haincesi olan 15 Temmuz darbe girişimin bertaraf edilmesinde çok önemli bir kahramanlık göstererek, bu milletin bekası için canını feda eden Şehidimiz Ömer Halisdemir’e yazdığı mektup çok duygulandırıcı. Mektubu okudum. O duyguları bütün millet yaşadı, kendisi de o duygulara çok güzel tercüman olmuş ve o duyguları çok güzel bir şekilde terennüm etmiş. Bu, bizlere Elif’in kabiliyetinin çok yüksek olduğunu, ilerde daha büyük başarılara adım atacağını gösteriyor. Bizler de çocuklarımızın daha iyi eğitilmesi, daha iyi yetiştirilmesi için bütün ortamları hazırlıyoruz. Elif Ceren’in bu başarısının hem Bingöllü öğrencilere hem de tüm Türkiye’deki öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Tekrar Elif Ceren’imizi tebrik ediyorum” dedi.

Elif Ceren ile bir süre sohbet eden Vali KÖŞGER, Elif Ceren’e çeşitli hediyeler verdi. Elif Ceren, ziyarette yarışmada birinci seçilen mektubundan bir bölüm okudu.

Ziyarette Elif Ceren’e, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri ENGİN, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokul Müdürü İsmail Hakkı ÖNAL ve annesi Sibel ÖZ eşlik etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum