Advert
as

Solhan Gençlerbirliği Spor, 2 Maçta 6 Puan Aldı

Solhan Gençlerbirliği Spor, 2 Maçta 6 Puan Aldı

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, 13. Hafta müsabakasında Ekinyolu Spor Kulübü’nü 6-0, 14. Hafta müsabakasında ise Genç Demir Spor Kulübü’nü 2-1 yendi.

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, sezonun on üçüncü haftasında sahasında oynanması gerekirken sahanın karla kaplı olmasından dolayı maç, Düzağaç sentetik sahada oynandı.

27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 11.00’de Düzağaç sentetik sahada yapılan maçta Solhan Gençlerbirliği Spor, Ekinyolu Spor Kulübü’nü 6-0 yendi.

 

Sezonun on dördüncü haftasında ise Solhan Gençlerbirliği Spor, deplasmanda gurubun ikincisi Genç Demir Spor Kulübü ile Düzağaç sentetik sahada karşılaştı.

 

4 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00’te Düzağaç sentetik sahada yapılan maçta Solhan Gençlerbirliği Spor, ev sahibi takımı Genç Demir Spor Kulübü’nü Yasin Yanılmaz’ın 70. dakikasında ve İbrahim Serdar Demir’in ise 90. dakikasında attığı gollerle 2-1 yendi.

 

Takım kaptanı Bilal Ataş’ın yapmış olduğu açıklamada, “Yeni kurulan bir takım olduğumuz için takımımızdaki futbolcuların tamamı Solhanlı ama mücadele ettiğimiz takımların tamamı dışarıdan oyuncu transfer ediyor. Bizler ise Solhanlı futbolcuların neler başarabileceğinin mücadelesini veriyoruz. İki maçımız kaldı, maçlarımızı kazanırsak 4 'lü play-off ‘a kalacağız şampiyon olabilecek güce sahibiz. 18 - 19 Mart’ta Solhan’da oynayacağımız kader maçına bütün Solhan halkını davet ediyoruz.” dedi.

 

Böylece bu iki maç sonunda temsilcimiz Solhan Gençlerbirliği Spor, 14. hafta itibari ile ligde topladığı 33 puanla 2.sıraya yerleşti. 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum