Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan Ev Ziyaretleri

Kaymakam Okumuş’tan Ev Ziyaretleri

Köylerdeki aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Fatih Okumuş, devletin her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olacağını belirtti.


İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan engelli, kimsesiz, yaşlı, dul ve yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret etti. 

Görevlerinin yardıma muhtaç aileleri bulmak, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirtten Okumuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yardımlarının devam edeceğini ve devletin her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olacağını dile getirdi.

Geçen hafta Asmakaya,  Elmasırtı, Tarhan, Kırık, Eşmetaş Köyleri ile Arakonak Beldesinde önceden tespit edilmiş aileleri ziyaret eden Kaymakam Okumuş, bu hafta ise Yenibaşak, Oymapınar, Gelintepe, Bozkanat ve Murat Köyleri ile bu köylere bağlı mezralarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla belirlenen ailelere ziyaretler gerçekleştirdi.

Okumuş,“Kenar-ı Dicle’de bir kurt aşırsa koyunu, gelir de adl-i ilahi sorar Ömer’den onu”  düsturuyla ve “insanı yaşat ki devlet yaşasın” misyonuyla bütün vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğini belirtti.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum