Advert
as

Solhan Spor, Tokat’tan Puansız Döndü

Solhan Spor, Tokat’tan Puansız Döndü

Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, bu haftaki zorlu müsabakadan puansız döndü.


Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, geçen hafta Hakkari’de PKK’lılar tarafından katledilen Ersin Özyurt anısına bugün günlerden #ersinozyurt sloganı, siyah forma ve "Bingöl Teröre Karşı Tek Ses Tek Yürek" Pankartı ile çıktı.

 

2017-18 Sezonu 6. haftasında 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakada grubun lideri ev sahibi Tokat Belediye Plevne Spor, ilk set'i 25-13, İkinci set'i 25-17, üçüncü set'i de 25-18 alarak temsilcimiz Solhan Spor Kulübünü 3-0 yendi.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Tokat Belediye Plevne ile yapmış olduğu voleybol müsabakasında 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Böylece temsilcimiz 12 puanla 5. Sıraya geriledi.

 

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Grubumuzda namağlup olarak 6 hafatayı geride bırakan Ordu Temsilcisi Akkuş Belediyesi ile 11 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum