Advert
as

Hac Kuraları 1 Şubat'ta Çekilecek

Hac Kuraları 1 Şubat'ta Çekilecek

Diyanet İşleri Başkanlığından müftülüklere gönderilen yazıda, bu yılki hac kuralarının 1 Şubat'ta çekileceği belirtildi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından il ve ilçe müftülüklerine gönderilen yazıda, bu yılki hac kuralarının 1 Şubat'ta çekileceği belirtildi.

 

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç imzalı yazıya göre, 2018 yılı hac kuraları 1 Şubat 2018 Pazartesi saat 11.00'de çekilecek, kesin hac kayıtları ise 5-16 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak.

 

Kayıt süresi sonunda il bazında kontenjanların dolmaması halinde ek kayıtların 22 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi.

 

 

Kura sonuçlarına Diyanet İşleri Başkanlığının http://hac.diyanet.gov.tr adresinden ulaşabilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum