Advert
as

Solhan Spor, 2-0’dan Maçı Çevirdi

Solhan Spor, 2-0’dan Maçı Çevirdi

Voleybol 1. Lig B Grupta mücadele eden Solhan Spor, Muş Yeni Kapalı Spor Salonunda yapmış olduğu müsabakada konuk takım Palandöken Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

 

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, saha kapatma cezası sebebiyle Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda karşılaşmış olduğu Erzurum temsilcisi Palandöken Belediye Spor Voleybol Takımını 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen 3-2 mağlup etti.

Çarşamba günü saat 14:00’da saha kapatma cezasının olması sebebiyle Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’a konuk olan Erzurum temsilcisi Palandöken Belediye Spor Voleybol Takımı ile oynanan karşılaşmada, Palandöken Belediye Spor  maça hızlı bir giriş yaparak ilk seti 18-25, ikinci seti 22-25 aldı. Solhan Spor 2-0 yenik duruma düşmüşken, üçüncü seti 25-23, dördüncü seti 25-17  kazanarak durumu eşitledi. Beraberlik akabinde oynanan beşinci seti temsilcimiz Solhan Spor 15-12 alarak maçın kaderini değiştirerek müsabakayı 3-2'lik bir skorla kazandı.

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Palandöken Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-2 kazanarak 2 puan elde etti. Böylece temsilcimiz 21. haftada puanını 47’ye çıkararak 3. sıradaki yerini korudu.

 

 Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 1920 Maraş Spor ile  11 Şubat 2018 Pazar günü saat 13:00’da Kahraman Maraş Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum