Advert
as

Solhan Spor, Deplasman’dan 2 Puanla Döndü

Solhan Spor, Deplasman’dan 2 Puanla Döndü

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, 1920 Maraş Spor’u 3-2 yendi.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 22.Haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Kahramanmaraş deplasmanında 1920 Maraş Spor ile Osman Sayın Spor Salonunda karşılaştı.

 

Kahramanmaraş temsilcisi 1920 Maraş Spor Voleybol Takımı ile yapılan müsabakada ilk seti 22-25 alan temsilcimiz müsabakaya 0-1’lik üstünlükle başladı. Çekişmeli geçen İkinci set’te ev sahibi 1920 Maraş Spor 25-22 üstünlük sağlayarak durumu 1-1’ getirdi. Üçüncü seti 20-25 alan temsilcimiz 2-1 önde olmasına karşı, 1920 Maraş Spor dördüncü seti 25-21 yapıp tekrar eşitliği sağlayarak maçı beşinci set’e taşıdı. Temsilcimiz Solhan Spor beşinci set’i 7-15 alarak maçı 3-2 kazandı.

 

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 22. Haftasını deplasmandan aldığı 2 puanla yoluna devam eden temsilcimiz Solhan Spor 49 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Giresun temsilcisi Bulancak Bld. Beton Spor ile 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 14:00’da Solhan Spor’un saha kapatma cezası sebebiyle Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum