Advert
as

Solhan Spor, Hatay Payas’a Konuk Oluyor

Solhan Spor, Hatay Payas’a Konuk Oluyor

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, bugün Hatay temsilcisi Payas Belediyesi 2011’e konuk oluyor.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 20.haftasında temsilcimiz Solhan Spor, bugün Hatay deplasmanında Payas Belediyesi 2011 ile saat 14.00’da Payas Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak.

 

Hatay temsilcisi Payas Belediyesi 2011 Voleybol Takımı ile yapılan ilk müsabakada temsilcimiz Solhan Spor’un 3-1’lik galibiyeti ile neticelenmişti.

 

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 23. Haftasını geride bırakan rakibimizin şu ana kadar 11 galibiyet 12 mağlubiyetle dokuzuncu sırada bulunmakta.

 

Solhan haber olarak hafta sonu oynanacak olan zorlu müsabakada temsilcimize başarılar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum