Advert
as

Solhan Spor, Play Off’u Garantiledi

Solhan Spor, Play Off’u Garantiledi

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Hatay temsilcisi Payas Belediye 2011 Spor’u 3-0 yenerek Play Off’u garantiledi.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 24.Haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Hatay deplasmanında Payas Belediye 2011 Spor ile Payas Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.

Hatay temsilcisi Payas Belediye 2011 Voleybol Takımı ile yapılan müsabakada ilk seti 23-25, ikinci seti 24-26, üçüncü setide 15-25 alan temsilcimiz Solhan Spor 3-0 galibiyetle üç puanı hanesine yazdırarak  sezonun bitmesine iki hafta kala Play Off’ta oynamayı garantiledi.

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 24. Haftasını kayıpsız kapatarak 55 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

 Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Malatya Büyükşehir Belediye Spor ile 25 Şubat 2018 Pazar günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Solhan haber olarak hafta sonu oynanacak olan zorlu müsabakada temsilcimize başarılar diliyoruz.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum