Advert
as

Üniversite, Özel Çocukları Ağırladı

Üniversite, Özel Çocukları Ağırladı

Bingöl Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu "Özel Eğitime Gereksinim Duyan Öğrencileri, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Sıcak bir ortamda ağırlanan özel öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Halıcılık ve Kilimcilik Programı Atölyesini gezen ve halı dokuma tezgâhlarına oturarak halı da dokuyan özel eğitime gereksinim duyan öğrencilere Doç. Dr. Ömer Kılıç, Bolum Başkanı Öğr. Gör. Mevlüde Kan, Prog. Baş. Öğr. Gör. Sinem Baylas ve yüksekokul öğrencileri de eşlik etti.

 

Eğitimci Fatih Kılıç öncülüğünde 40 kişilik bir grup ile ziyarette bulunan özel öğrenciler, halı ve kilim dokumanlarının desenlerini inceleyerek, halıların nasıl yapıldığını izledi. Üniversite tarafından ağırlanan özel öğrenciler, kendilerini misafir eden hocalarımız ve öğrencilerimizle uzun süre sohbet ederek güzel vakit geçirdiler. Buradaki ziyaretin ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna geçen özel öğrenciler, kapalı spor salonunda buradaki öğrencilerle basketbol ve voleybol oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum