Advert
as

Final Maçları Tv’den Canlı Yayınlanacak

Final Maçları Tv’den Canlı Yayınlanacak

Solhan Spor’un final maçlarındaki rakipleri ve maçların oynanacağı tarih netleşti. Bunun yanında maçların yayınlanacağı kanallar belli oldu.

 

Türkiye Voleybol federasyonu 1. Lig Erkekler Kategorisi B grubunu üçüncü sırada tamamlayarak Efeler Ligi yolunda Play-Off yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan ve Play-Off yarı final mücadelesinde 6 puan alarak Finale yükselen temsilcimizin final maçlarını oynayacağı rakipler ve maç tarihleri netleşti.

 

Maçlar Tv’de Yayınlanacak

Efeler ligini çıkmak için final oynayacak 4 takım 20-21-22 Mart 2018 tarihlerinde Mersin Toroslar Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Final müsabakalarında her takım 3 maç yapacak ve ilk 2 sıraya yerleşen takımlar Efeler Ligine yükselecek. Temsilcimiz ilk maçını 20 Mart Salı günü Arhavi Belediyesi ile saat 16.00’da oynayacak. İkinci maçını 21 Mart Salı günü Belediye Pelevne ile karşılaşacak olan temsilcimizin maç saati 17.30 olarak belirlendi. Son maç ise 23 Mart Perşembe günü TFL Altekma ile saat 13.30’da oynanacak. Final maçları TRT KURDİ ile Çay TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum