Advert
as

Solhan Spor, Arhavi’yi Son Anda Elinden Kaçırdı

Solhan Spor,  Arhavi’yi Son Anda Elinden Kaçırdı

Temsilcimiz Solhan Spor, Play-Off Final Müsabakalarında Arhavi Belediye Spor’u kıl payı elinden kaçırarak bir puana razı geldi.

 

 

Temsilcimiz Solhan Spor Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig Erkekler Play-Off  Final müsabakalarına Arhavi Belediye Sporla karşılaşarak Finaldeki ilk sınavından bir puan alarak yoluna devam etti. Solhan Spor dün saat 17.00'da Arhavi Belediye Spor ile yapmış olduğu ilk karşılaşmada; birinci seti 25-19, ikinci seti 25-21 kazanan Arhavi Belediyesi 2-0 sıfır öne geçti. Ümitlerimizin tükeniği esnada Solhan Sporlu oyuncular atağa geçerek üçüncü seti 23-25, dördüncü seti de 17-25 alarak durumu eşitledi. Zorlu geçen beşinci seti ise rakip takımın 15-13 alması ile 3-2 mağlup olan Solhan Spor kulübü bir puan alarak ilk karşılaşmada hanesine bir puanı yazdırdı.

 

 Dün yapılan diğer müsabakada ise Tokat Belediye Plevne ile TFL Altekma arasında gerçekleşti. Müsabaka da TFL Altekma ilk seti 20-25 alarak 1-0 önde başladı. Sonraki setlerde ise Tokat Belediye Plevne Spor 25-19, 25-22, 25-19 alarak müsabakayı 3-1’lik skorla kazandı.

 

Böylece Tokat Belediye Plevne 3 puanla birinci, Arhavi Belediye 2 puanla ikinci, Solhan Spor 1 puanla üçüncü ve TFL Altekma 0 puanla son sırada yerini aldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum