Advert
as

Kapalı Safra Kesesi Ameliyatı Yapıldı

Kapalı Safra Kesesi Ameliyatı Yapıldı

Solhan Devlet Hastanesinde uzun bir aradan sonra kapalı safra kesesi ameliyatı başarıyla gerçekleşti.

Solhan Devlet Hastanesinde uzun bir aradan sonra laparaskopik (kapalı) safra kesesi ameliyatı Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ertuğrul Karabulut tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

 

Safra kesesi ameliyatı ile ilgili açıklama yapan Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Döğer,"Hastanemizde uzun bir aradan (3-4 yıl ) sonra laparaskopik (kapalı) safra kesesi ameliyatı Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ertuğrul Karabulut tarafından başarıyla yapıldı. Hastamızın durumu gayet iyidir. İmkanlarımız el verdiği müddetçe hastalarımızı başka yerlere göndermemek için gayret ediyoruz. Hastalarımız, artık kendi ilçelerinde, evlerine yakın yerde mağduriyet yaşamadan, ulaşım ve konaklama sorunuyla karşı karşıya kalmadan, sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde hastanemizde tedavi hizmeti alabilecekler. Hayırsever vatandaşlarımızdan da halkımıza daha iyi bir hizmet adına hastanemize desteklerini bekliyoruz." dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum