Advert
as

Umut Kervanı, Yardımlarına Devam Ediyor

Umut Kervanı, Yardımlarına Devam Ediyor

İlçemizde yardım çalışmaları kapsamında faaliyet yürüten Solhan Umut Kervanı, yardımlarını düzenli olarak her ay yapmaya devam ediyor.

 

 

Solhan Umut Kervanı, İlçemizde yardım çalışmalarını her ay düzenli olarak yapmaya devam ediyor.

 Yapılan yardımlar hakkında açıklama yapan Solhan Umut Kervanı,”Mağdur ailelere sahip çıkmak, onların yanında olmak, maddi ve manevi açıdan destekte bulunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaları daha iyi ve daha verimli hale getirmek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak amacıyla muhtaç aileleri tespit etmek ve imkanlar ölçüsünde yardım etmek için gayret gösteriyoruz. Hayırseverlerin bizlere ulaştırdığı yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. 2018 in ilk üç ayında Ocak ayında 15, Şubat ayında 19 ve Mart ayında 15 toplamda 49 aileye gıda ve nakdi olarak yardım etmiş bulunmaktayız. Bu hayırlı işin her aşamasında emeği olanlara teşekkür ediyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz üç aylar içerisinde hayır ve hasenatın ziyadeleştiği bu aylarda ihtiyaç sahibi aileleri unutmayalım. Gönlümüzde,  dualarımızda onlara da yer verip yardım etmeyi ihmal etmeyelim.” Denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum