Advert
as

“MTAL Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” Projesi

“MTAL Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” Projesi

Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri,"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında ilçemizdeki yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerini ziyarette bulundu.

 

Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında ilçemizdeki yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ya da yardımlar ulaştırma, onları sevindirecek, mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşlar bulunma amacıyla ziyarette bulundular.

Proje Koordinatörü Okul Müdür Yardımcısı Selman Boylu, "MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzün Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesini okulumuzda bulunan alanlara uyarlayarak hazırladığımız proje ile ilçemizdeki yaşlı, ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç, manevi destek ve ilgi bekleyenleri mutlu etmek ve öğrencilerimizin yardımda bulunma, paylaşma, fedakarlık, iyilikte yarışma gibi insani değerlerin tadına varmasını ve bu erdemleri desteklemeyi hedefledik. Öğretmen ve öğrencilerimizle ziyaret ettiğimiz yaşlı ve hasta teyzemizin genel ev temizliğini yaptık. Ayrıca bir öğün bile olsa hazırladığımız sofra ile teyzemize ikramda bulunduk. Teyzemizin yaşam tecrübelerini de aktardığı hoş sohbeti ise ziyaretimizin en kıymetli hediyesi oldu. Günün sonunda teyzemizin hayır dualarını alan öğrencilerimiz tüm yorgunluklarına rağmen paylaşma, karşılıksız yardım duygularının tarifsiz mutluluğunu ve iyilikte bulunmanın büyük zevki ile ayrıldılar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize modern dünyanın insani değerlerimizi yakıp kavurduğu bir zamanda merhamet denizinden birer damla oldukları için minnettarız." sözleri ile projenin hedeflerini ve kazanımlarını aktardı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum