Advert
as

Mahfuz Güler Ak Parti’den Aday Adayı

Mahfuz Güler Ak Parti’den Aday Adayı

Bingöl Eski Milletvekili Mahfuz Güler, Ak Parti’den Bingöl Milletvekili Aday Adayı oldu.

Siyasete 1999 yılında Bingöl’de FP Partisinden seçilerek Milletvekili olarak başlayan Güler, Fazilet Partisi (FP)’ nin Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılması sonrası kurulan Ak Parti’nin kurucuları arasında yer almıştı.

 

2002 seçimlerinde AK Parti Bingöl Milletvekili olarak yeniden seçilen Güler, AK Partinin ilk hükümetinde sağlık, aile, çalışma ve sosyal işler komisyonu başkanlığı görevi yürütmüştü.

 

Ak Parti Bingöl Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusu sonrası açıklama yapan Güler, “Sağlıkta Dönüşüm Programı ve Sosyal Güvenlik Reformunda hatırı sayılır katkılarım oldu. TBMM’de Akdeniz Parlamenter Asamblesi(APA) Türk Grubu Başkanlığı ve Avrupa Parlamentolar arası Nüfus ve Kalkınma Forumu Türk Grubu Başkanlığını yaptım. AK partinin iktidara gelmesiyle Bingöl’e yatırımların gelmesi için elimden gelen gayreti gösterdim. AK parti döneminde gerek Bingöl de gerekse Türkiye’deki dönüşüm ve değişim herkesin malumudur. Kuruculuğunu onurla taşıdığım AK parti Bingöl’ün de Türkiye’nin de kaderini değiştirmiştir. Yeni Türkiye’nin oluşmasında yeniden Bingöl’den AK parti Aday Adayı oldum. Beni İki Dönem TBMM ye taşıyan Bingöllü hemşerilerime minnettarım hepsine tek tek şükranlarımı sunuyorum. Yeni aday adaylığımı açıklarken tüm hemşerilerimin ve dava arkadaşlarımın desteği ve dualarını bekliyor, saygılarımı sunuyorum”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum