Advert
as

Malmüdürü Görünen, Görevine Başladı

Malmüdürü Görünen, Görevine Başladı

Solhan Malmüdürlüğüne atanan Defterdarlık Uzmanı Abdulmelik Görünen, görevine başladı.

Solhan Malmüdürlüğünde Defterdarlık Uzmanı olarak görev yapan Abdulmelik Görünen, Solhan Malmüdürü olarak görevine başladı.

Malmüdürü Görünen, Müdürlük tercih listesinde Solhan dışında yerler olduğu halde memleketinde görev yapmak istediğinden Solhan Malmüdürlüğünü birinci sıradan tercih ettiğini söyledi.

Güzel İlçemizin bir ferdi olarak memleketine hizmet yapacağı için mutlu olduğunu belirten Görünen, göreve başladığı süre içerisinde kendisini ziyarete gelen çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve personelleri ile muhtarlara ve halkımıza teşekkürlerini iletti.

Abdulmelik Görünen kimdir?

1976 yılında Solhan’da doğdu. İlkokul ve Lise eğitimini Solhan’da bitirdi. Fırat Üniversitesi Muhasebe Bölümünü bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Memuriyet hayatına 1999 yılında açılan DMS sınavı kazanarak 2001 yılında Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğünde başladı, burada 2 yıl görev yaptıktan sonra Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 5 yıl görev yaptıktan sonra 2008 yılında Maliye Bakanlığına kurumlar arası nakil yoluyla geçip, Solhan Malmüdürlüğünde görev yapmaya başladı. Solhan Malmüdürlüğünde Defterdarlık Uzmanı olarak görev yapmakta iken, Kasım 2017 yılında açılan Müdürlük sınavını kazanarak Solhan Malmüdürü olarak atandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum