Advert
as

Sönmez, Hüda Par’a Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Sönmez, Hüda Par’a Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Hüda Par’da Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Fuat Sönmez görevinden istifa ederek Hüda Par Bingöl Milletvekilliği aday adaylığına başvurdu.

HÜDA PAR’da Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Fuat Sönmez, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, HÜDA PAR’dan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Başvuru sırasında açıklama yapan Sönmez şunları söyledi; “Yıllardır HÜDA PAR’da Gençlik Kolları Başkanlığını severek yürüttüm. Milletvekili adaylık yarışına katılarak yüklendiğimiz misyonu partimizin taktiri olursa bu alanda da temsil etmek istiyorum. HÜDA PAR ne pahasına olursa olsun oy kaybına uğramayı, her türlü baskı ve dışlanmayı göze alarak İslam’ın temel ilkelerinden uzaklaşmamayı hedef edinmiştir. Bu nedenle HÜDA PAR Bingöl aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. HÜDA PAR ve Bingöl halkının hizmetkarı olmaya adayım.”

Fuat Sönmez Kimdir?

03.08.1990 tarihinde Bingöl ili Gökçeli Köyü Şenlik Mezrasında dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Bingöl Karaelmas ilköğretim okulunda tamamladı. Liseyi 2007 yılında Bingöl Atatürk Lisesi’nde bitirdi. 2012 yılında Dicle üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünden mezun oldu. 2012-2014 yılları arasında Bingöl Üniversitesi İşletme Yönetimini bitirdi. Şuan aile şirketinde müdür olarak çalışmaktadır.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum