Advert
as

İlçe Tarım’dan Sertifikalı Çobanlık Kursu

İlçe Tarım’dan Sertifikalı Çobanlık Kursu

Solhan’da, çobanlık mesleğine ’sürü yönetimi elemanı’ adıyla mesleki bir statü kazandırmak ve bu alandaki eleman sıkıntısını çözmek için eğitim verilecek.

Solhan Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Odası ve İşkur’un işbirliği ile başlatılan “Sürü Yönetimi Elemanı Benim” projesi kapsamında eğitim verilecek. 

Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda,”Sürü Yönetimi Elemanı Beni Projesi kapsamında Çobanlık Belgesi almak isteyenler 11.05.2018-18.05.2018 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

18.05.2018 Tarihinde Solhan Belediyesi Kültür Merkezi Müdürlüğünde saat 15:00’da Kursiyer Seçimi Yapılacaktır. 

Başvuru Şartları: 18-50 yaş aralığında ve en az okuryazar 

Başvuru Yeri: Solhan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Bingöl İş Kurumu Müdürlüğü veya İnternet Portalı 

Eğitim Yeri: Solhan Belediyesi Kültür Merkezi

Eğitim Tarihleri: Başlama Tarihi:21.05.2018- Bitiş Tarihi:08.06.2018”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum