Advert
as

Başkan Kaysadu, Güven Tazeledi

Başkan Kaysadu, Güven Tazeledi

​Bingöl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu, güven tazeledi.

Bingöl Damızlık Koyun Keçi ve Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı 4’ncü Olağan Genel Kurul seçimi, Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri, Merkez Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Genel Sekreteri İhsan Akın ile yetiştiricilerin katılımıyla yapılan seçimde iki aday yarıştı. 

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. 4’ncü Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ali Kaysadu ile Atik Oral yarıştı.

1519 üyenin oy kullandığı seçimde, Kaysadu 984 oy alırken, Oral ise 523 oy aldı. Seçimde en fazla oyu alan Kaysadu, Bingöl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliğine yeniden başkan olarak seçildi.

Yeniden başkanlığa seçilen Kaysadu, şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden itibaren her zaman görev bilinci içinde ve sorumluluklarımızı bilerek çalıştık. Üyelerin birliği olduk. Bize sorununu ileten hiçbir üyemizi çözümsüz geri göndermedik. Tüm bunların karşılığında tekrar üyelerimizin karşısına çıktık. 1507 geçerli oyun 984’ünü alarak önümüzdeki 4 yıl için tekrar bu göreve seçildik. Çünkü bu oy farkının bize verdiği mesaj üyelerimizin büyük bir çoğunluğu bize güveniyor ve bizlerden çok daha fazla görevler bekliyor olmasıdır. Bizlere 3’ncü defa bu görevi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımız sadece üyelerimizin lehine olacaktır."

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum