Advert
as

Karatepe’den “Rol Modellerimiz” Adlı Konferans Serisi

Karatepe’den “Rol Modellerimiz” Adlı Konferans Serisi

Solhan Kaymakamlığı ve Solhan Belediye Başkanlığının öncülüğünde gerçekleştirilen konferanslar kapsamında Eğitimci-Yazar Tarık Sezai Karatepe, öğrencilerle bir araya geldi.

Solhan Kaymakamlığı ve Solhan Belediye Başkanlığının öncülüğünde düzenlenen konferanslar serisinde Eğitimci-Yazar Tarık Sezai Karatepe, toplamda 15 oturum gerçekleştirerek yaklaşık 4.000 öğrenciye “Rol Modellerimiz” adlı konferans verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılan planlama doğrultusunda ilk defa Arakonak Beldesi, Yenibaşak, Dilektepe ve Hazarşah köylerinde bulunan okullara yazar tarafından konferans verildi. 

Eğitimci Yazar Tarık Sezai Karatepe, aynı konu üzerinden farklı şahsiyetlerin hayatına değinerek ilgi odağı oldu. Hz. Adem, Hz. İbrahim, Hz. Muhammed, Hz. Davut, Hz. Nuh, Hz. İsa, Hz. Musa’nın hayatlarından başlayarak ikinci Abdulhamit’e kadar devam edeceği konferans serisi Cuma gününe kadar sürecek.

 Karatepe Peygamberlerin ve önemli şahsiyetlerin hayatından örnekler vererek, öğrencilerle karşılıklı soru-cevap ve sohbet şeklinde sunumu devam ediyor.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum