Advert
as

Solhan İHH’dan Ramazan Kumanyası

Solhan İHH’dan Ramazan Kumanyası

İHH Solhan Şubesi her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı.

İlçemizde hayırlı faaliyetler yürüten ve özellikle yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi kişileri de yalnız bırakmayan İHH Solhan Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla kumanya dağıtımına başladı.

Geçen yılda olduğu gibi bu yıl da yetimlere ve ailelerine destek olmak için çalışmalar yürüten İHH Solhan Şubesi, Ramazan ayı programı kapsamında İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Solhan’a ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyası için 160 kolinin gönderildiği öğrenildi.

Ramazan ayı öncesi Solhan’a gönderilen Ramazan kumanyası kolilerinden 80 adedinin İHH Solhan Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığı ve 80 adedinin ise ay içerisinde dağıtımının yapılacağı belirtildi.

 “Yardımlar Ay İçerisinde de Devam Edecek”

Yardımlar hakkında bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, “İHH olarak; ailelerin Ramazan ayına ihtiyaçları karşılanmış olarak girmelerini önemsiyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından gönderilen Ramazan Kumanyalarından 80 koliyi Ramazan ayı öncesi ve Ramazanın ilk günü olmak üzere ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerine dağıtımını yaptık. Kalan kolileri ise Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağız. Zulmün ve zilletin izalesi, arzın imarı, toplumun ıslahı ve adaletin ikamesi amacıyla çalışmalara devam ediyoruz. Rahmet ve bereket vesilesi olan Kur’an ayı Ramazan’da bu ulvi gayeler uğrunda gayretlerimiz daha yoğun bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum