Advert
as

Sabiha Bahçıvan, Farabi’yi 3-0 Yendi

Sabiha Bahçıvan, Farabi’yi 3-0 Yendi

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvasında Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı.

Bingöl Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası programı kapsamında düzenlenen Okullar arası Voleybol Turnuvası, Bingöl Saray Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İMKB Bingöl Anadolu Lisesi, Bingöl Fen Lisesi, Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden oluşan beş takım arasında gerçekleşiyor.

 

Okullar arası Voleybol turnuvasının ikinci hafta müsabakası Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Solhan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Müsabakayı 3-0’lık net bir skorla Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi kazandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum