Advert
as

Yılın Ebesi Solhan’dan Seçildi

Yılın Ebesi Solhan’dan Seçildi

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Ebesi" ödülü bu yıl Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan Mevlüde Nazan Oya'ya verildi.

Sağlık Bakanlığı, Dünya Hemşire ve Ebeler Günü dolayısıyla Ankara’da ‘Yılın Hemşire  ve Ebeleri’ için ödül töreni düzenledi. Türkiye’nin 81 ilini temsilen Ankara’ya gelen hemşire ve ebeler arasında Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan Mevlüde Nazan Oya Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’dan törenle ödülünü aldı.

Hemşireler ve Ebeler Günü nedeniyle her yıl Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen yılın ebesi ödülüne çalışmalarından dolayı Solhan’da görev yapan Mevlüde Nazan Oya layık görüldü.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde yılın ebesi ve hemşiresi seçilen ebe ve hemşireler için, Ebeler ve Hemşireler Günü dolayısıyla 11 Mayıs 2018 Cuma günü Ankara Hilton Garden Inn’de tören yapıldı. Program öncesi katılımcılara Ankara da bulunan tarihi ve önemli yerlere Sağlık Bakanlığı tarafından gezi programı düzenlendi.

Gezi programın akabinde aynı günün akşamı saat 18.30’da Hilton Garden Inn’de Sağlık Bakanı ve bakanlıktaki diğer bürokratların katımlıyla Gala programı ile program devam etti. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Demircan’ın elinden ödülünü alan Mevlüde Nazan Oya "Bu ödülü Sayın Bakanımın elinden almak ayrıca beni çok mutlu ve onure etti. Şüphesiz İl Sağlık Müdürüm ve mesai arkadaşlarımın sayesinde bu ödüle layık görüldüm. Ortada bir başarı varsa bu başarı benim değil tüm amirlerim ve arkadaşlarımın başarısıdır. Bu vesileyle başta İl Sağlık Müdürüm Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, amirlerime ve tüm mesai arkadaşlarıma bu vesileyle teşekkürü bir borç bilirim." dedi.

Ayrıca aynı programda Bingöl Devlet Hastanesinden görev yapan ve çalışmalarıyla yılın hemşiresi seçilen Mehtap Araboğa da ödülünü Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ın elinden aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum