Advert
as

Meslek Yüksekokulunda Yılsonu Sergisi

Meslek Yüksekokulunda Yılsonu Sergisi

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliğinde hazırlanan Ebru Sanatı, Hüsn-i Hat ve Takı Tasarımı yılsonu sergisi açıldı.

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı yılsonu sergisi açıldı.

Yüksekokul binasında açılan sergiye, Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yunus Esen, Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Döger, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Selçuk Tügen ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hamit Coşkun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Okul Sekreteri Zahir Çetin ve öğrenciler katıldı.

 

Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen Ebru, hüsnü hat ve takı tasarımı sergisi hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç “Bu yıl yaklaşık 250’nin üzerinde kurs açtık, devam eden eğitim sezonumuzda 4 bine yakın vatandaşa ulaştık. Bu yıl gerçekten kendimizi aştık, Sağlık Yüksek Okulumuz 2 yıldır ilçemizde hizmet vermeye başladı. Açıldığı yıldan itibaren üniversite müdürümüz Yunus Esen hocamız ile iş birliği içerisine girerek birlikte öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerden yeteri kadar faydalanması adına çalışmalarda bulunduk. Bu sergimiz de Yüksek okul öğrencilerimiz ve Halk Eğitim Merkezimiz arasında yapıldı.” dedi.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yunus Esen “Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin sadece okul derslerine çalışması ve akademik olarak kendilerini geliştirmesi yetmez. Bir şey hakkında çok şey bilen ama çok şey hakkında hiçbir şey bilmeyen insan tipi yerine bir şey hakkında çok şey bilen, çok şey hakkında az çok bir şeyler bilen insan tipi istiyoruz. Bunun için öğrencilerimizin kendilerini birçok alanda geliştirmesi için fırsat tanıyoruz. Solhan Halk eğitim merkezinin desteğiyle açılan ebru ve hat sergisine öğrencilerimizin ilgisi memnuniyet verici düzeyde oldu. Çok güzel eserler ortaya çıktı ve sergimizi açtık. Sergimize teşrif eden sayın kaymakamımıza, tüm kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Emeği geçen Neval Hoca'mızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür kursların ilerde de devam edeceğini ümit ediyorum.”dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum