Advert
as

‘12 Adımda 12 Dev Öğrenci’ Projesi

‘12 Adımda 12 Dev Öğrenci’ Projesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından akademik başarıyı artırmak ve başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla “12 Adımda 12 Dev Öğrenci” projesi ödül töreni düzenlendi.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen ödül törenine Vali Ali Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, kurum müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. 

Törende açılış ve selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin şunları söyledi: “Müdürlüğümüzün geçen yıl başlattığı ‘12 Adımda 12 Dev Öğrenci Projesi’ni ikinci yılında başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Bu başarıyı taçlandırdığımız ödül töreni için sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu ve kıvancını yaşıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan bu proje, akademik başarıyı artırmak, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri canlandırmak ve bu alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla hazırlandı. 12 Adımda 12 Dev Öğrenci projesinde 12 farklı alanda etkinlikler ve farklı yarışmalar yapıldı. Bu yarışmalar neticesinde 12 Şampiyon öğrenci belirlendi. Süreç içinde emeği geçen arkadaşlarımı ve ödüle layık görülen öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” 

Daha sonra proje ile ilgili olarak yapılan çalışmaları içeren sinevizyon gösterimi yapıldı. Son olarak Vali Mantı ve protokol üyeleri tarafından farklı dallarda birinci olan öğrencilere ödülleri verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum