Advert
as

Vali Mantı, Basınla Bir Araya Geldi

Vali Mantı, Basınla Bir Araya Geldi

Vali Ali Mantı, kentteki basın mensuplarıyla Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle, Vali Ali Mantı, kent genelinde görev yapan basın mensuplarıyla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. 

Düzenlenen toplantıya Vali Ali Mantı, Vali Yardımcısı Cevat Gün ve Basın ve Halk ilişkiler Müdürü Ahmet Burtaşkıray katıldı.

Seçimin huzur içinde geçmesi için tüm kurumların seferber olacağını belirten Vali Mantı, basın mensuplarının da bu süreçte önemli görevler düştüğünü söyledi. 

Vali Mantı; “ Bir seçim sürecinden geçiyoruz. Şuanda seçim takvimi başladı. Tüm partiler milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etti. Artık hızlı bir şekilde seçim çalışmaları başladı. Bu çalışmalara süresince de sizlerin, bizlere her türlü kolaylığı göstereceğine de inanıyorum. Seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu. 

Vali Mantı ayrıca, Türkiye'de de ses getiren Sütaş projesinin yatırımı Bingöl'e kazandırdıklarını söyledi. Projenin sadece Bingöl için değil tüm bölge için önemli bir yatırım olduğunu söyleyen Vali Mantı, iki yıl içinde fabrikaların kısmen üretime geçeceğini söyledi. 

5 bin ailenin süt üreticiliği yapacağının altını çizen Vali Mantı, “Projenin tamamlanmasının ardından 10 bin kişinin faydalanabileceği bir fabrika. Projeyle birlikte gübre, elektrik üretimi olacak. Sütaş'ın diğer fabrikalarında olmayan gen üretim merkezi sadece Bingöl'de olacak.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum