Advert
as

Vali Mantı, Çocuklarla İftar Yaptı

Vali Mantı, Çocuklarla İftar Yaptı

Vali Ali Mantı ve Eşi Işıl Mantı Sevgi Evlerinde kalan bakım ve korunma kararlı çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Öğretmen evi Yaylalı Konağında düzenlenen iftar programında Vali Mantı devletin emaneti çocuklarımızla tek tek ilgilenip sohbet etti. Çocukların sorunlarını ve isteklerini dikkatle dinleyen Vali Mantı ‘oruçların kabulü temennisiyle’ başladığı konuşmasında şunları söyledi: 

“Bu akşam bizim için çok değerli olan çocuklarımızla iftar programı münasebetiyle bir aradayız. İnanç ilkelerimiz ve devlet geleneğimiz her daim yetimin, öksüzün ve mağdurun yanında olmayı öğretmiştir bizlere. Hamdolsun ülkemiz geliştikçe ve imkânlarımız büyüdükçe bizler de emanetimiz olan çocuklarımıza daha iyi hizmetler veriyoruz. 

Biz onları kendi evlatlarımız olarak görüyoruz. Çocuklarımızın iyi şekilde, topluma faydalı insanlar olarak yetiştirilmesi ve eğitimlerini tamamlayarak kurumlarımızdan ayrılması en büyük dileğimizdir. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz de buna yöneliktir. İnşallah sizler de gayret göstererek, milletimizin ve devletimizin size sağladığı bu güzel imkânları en iyi şekilde değerlendirerek hayata atılacaksınız, memleketimize, milletimize, ailelerinize hayırlı insanlar olacaksınız. Bütün hedefimiz budur. Sizler de bu değerin karşılığını topluma faydalı iyi birer insan, belirli konularda kendisini yetiştirmiş ve iyi meslekler edinmiş kişiler olarak verirseniz bundan ziyadesiyle memnuniyet duyacağız.”

Vali Mantı, konuşmasının sonunda Sevgi Evlerinde çocuklara hizmet eden tüm kademelerdeki çalışanlara teşekkürlerini iletti.

 İftar programına Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yücel Barakazi ve eşi Pervin Barakazi, Vali Yardımcısı Cevat Gün ve eşi Betül Gün, Vali Yardımcısı Tunahan Çil ve Amine Çil, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve eşi Dilek Akay, ASP Müdürü M.Emin Çakan, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve kurum personeli katıldı.



 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum