Advert
as

Mali Müşavir Cevat Çiftçi’ye Teşekkür Plaketi

Mali Müşavir Cevat Çiftçi’ye Teşekkür Plaketi

Elazığ-Bingöl SMMM Odası, geleneksel hale getirdiği iftar programında üyeleriyle bir araya geldi. İftarda, Bingöl vergi rekortmeni Mali Müşavir Cevat Çiftçi’ye teşekkür plaketi verildi.

Geleneksel hale getirdiği iftar programında üyeleriyle bir araya gelen Elazığ-Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Bingöl’de en çok vergi ödeyen Mali Müşavirlere plaket verdi.

Bingöl’de 2017 yılında en çok vergi ödeyen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirden Cevat Çiftçi birinci olurken,  Hüseyin Bektaş ikinci ve Refika Çetkin üçüncü oldu.

Dereceye girenlere, Elazığ-Bingöl SMMM Odası Başkanı S. Sabit Önal tarafından plaketle onurlandırıldı. 

İftar programına, Elazığ SMMM Odası başkanı S. Sabit Önal, SGK Bingöl İl Müdürü Muzaffer Çakan, İl Defterdarı Mesut Akbulut, Vergi Müdürü Nejdet İnce,  Muhasebeci ve Mali Müşavirler katıldı.

Programda yapılan konuşmaların ardından 2017 yılında Bingöl’de en çok gelir vergisi ödeyen rekortmen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cevat Çiftçi, Hüseyin Bektaş ve Refika Çetkin’e plaket verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum