Advert
as

HÜDA PAR’dan Solhan Haber’e Ziyaret

HÜDA PAR’dan Solhan Haber’e Ziyaret

HÜDA PAR Milletvekilleri adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Solhan ve Arakonak Beldesinde halkı ve esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez, gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi’yi ziyaret etti.

Gazete ziyaretinde açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl Milletvekili Adayı Hamdullah Tasalı,“HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları olarak il teşkilatımız ve Solhan ilçe teşkilatlarımızla birlikte Solhan ve Arakonak Beldemizi ziyarete geldik. Burada öncelikle esnaflarımızı ziyaret ettik, destek talebinde bulunduk. Sağ olsunlar bizleri çok sıcak, güzel bir şekilde karşıladılar. Bu ilgi ve alakalarından dolayı bizleri çok mutlu ettiler, memnun olduk.” dedi.

 

“HÜDA PAR’ın siyasetine teveccüh artıyor”

HÜDA PAR’ın siyasetine gün geçtikçe halkın teveccühünün arttığını vurgulayan Tasalı, “Bu ilgi alaka gittikçe büyüyor. Biz halkımıza HÜDA PAR olarak bir tercih, seçenek sunmuşuz. İnşallah gün geçtikçe partimizin kıymeti anlaşılacaktır ve anlaşılmaya başladığını düşünüyoruz, görüyoruz. Bu ziyaretimizde Solhan ve Arakonak halkımızın bize göstermiş olduğu teveccüh de onu gösteriyor.” diye konuştu.

 

“Halkın doğru siyasete olan ihtiyacını gördük”

Adaletin tesisi ve doğru bir siyaset için çabaladıklarını aktaran Tasalı, “Doğru siyasetimizin merkezine aziz insanı ve adaleti koyduk. Zira ülkemizin bunlara ve adalete çok ciddi ihtiyacı var. İnsan maalesef fıtratından uzaklaştırıldı, itibarsızlaştırıldı. Siyasetimizle insanın kaybettiği itibarını kazandırmak için sahadayız. Halkımızın içindeyiz. Halkımızın da doğru siyasete ve adalete ne kadar ihtiyacı olduğunu gördük. Halkımızın ilgi ve alakaları bize güç verecektir. Solhan ziyaretimiz güzel ve verimli geçti.” ifadelerini kullandı.

 

“Esnafımız sorunlar yaşıyor”

Konuşmasının sonunda Tasalı, şunları söyledi: “Ayrıca ziyaretlerimizde esnafımızın ciddi ekonomik sorunları da var, bunu da gözlemledik. Bu ekonomik durgunluk ve kriz kısa sürede inşallah aşılmış olur. Esnaflarımız rahatlarlar. Zira birçokları borçlarını ödeyecek durumda değil, iş yapamıyor. Onun için temenni ediyoruz ki, bu darboğazdan hem ülkemiz ve hem de esnaflarımız çıkmış olur.” 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi, 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçim çalışmalarında HÜDA PAR Milletvekilleri Adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez’e başarılar diledi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum