Advert
as

“Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz”

“Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz”

HÜDA PAR Muş milletvekili adayları Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Muş milletvekili adayları devam eden seçim çalışmaları kapsamında Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Milletvekili adayları M. Şirin Çağlayan, Şefik Taştimur, Aydın Demir ve Orhan Yavuz, beraberlerindeki heyetle ilçe esnafını gezerek partilerini anlattılar.

Halkın teveccühü ile karşılaşan milletvekili adayları, halkın menfaati için çalıştıklarını belirterek HÜDA PAR’ın meclise girmesi için vatandaşlardan destek istediler.

Gerçekleşen ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan milletvekili adayı M. Şirin Çağlayan, “Partimizin diğer milletvekili adayları ile birlikte Malazgirt ve Bulanık ilçelerimizde esnafımızı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde vatandaşların teveccühü ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlar ‘Doğrusu HÜDA PAR’ diyerek bizim mecliste olmamız gerektiğine inanıyor. Bizler de kendilerinden destek sözü aldık. İnşallah HÜDA PAR halkın desteğiyle mecliste gür bir ses olacaktır.” dedi.

Milletvekili adayı Şefik Taştimur ise ilçelerde bazı sorunları tespit ettiklerini belirterek, “Malazgirt ve Bulanık ilçelerimizde yaptığımız esnaf ziyaretlerimiz sırasında 2 ilçemizde de bazı sorunlar tespit ettik. Bizler HÜDA PAR olarak sorunları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Her zaman halkımızın yanında olduk. Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
(Ayetullah Tarhan-İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum