Advert
as

Tasalı’dan Teşekkür Ziyareti

Tasalı’dan Teşekkür Ziyareti

Hür Dava Partisi Bingöl Milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, seçim sonrası Solhan Hüda Par İlçe Başkanlığını ziyaret ederek kendilerine destek veren Solhanlılara teşekkür etti.

Solhan Hüda Par İlçe Başkanlığını ziyaret eden Hür Dava Partisi Bingöl Milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, kendilerine destek veren Solhanlılara teşekkür etti. 

24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni eden Hamdullah Tasalı,”Seçim sonuçlarının özlem duyduğumuz huzura, barışa, kardeşliğe ve adaletin tesisine vesile olmasını yüce Allah’tan diliyoruz.”dedi. 

Tasalı,”Hiç şüphesiz ilimizde seçimlerin olaysız, sükûnet ve nezaket içerisinde geçmesi hepimizi memnun etmiştir. 

Son yılların en sakin ve en huzurlu seçimini geride bıraktık. Bundan dolayı tüm hemşerilerimizi tebrik ediyoruz. 

İnsanı ve adaleti merkeze alan halka hizmet anlayışımız ve yapıcı muhalefetimiz bundan sonrada devam edecektir. 

Hiç şüphesiz bu seçimlerde de halkımızın bize olan güveni ve teveccühü artmıştır. Bu güven ve teveccühe layık olmak için siyasal alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Yapıcı muhalefet Tüm olumsuz şartlara rağmen kıt ve helal imkânlarla bir seçim kampanyası yaptık. 

Hamdolsun başarılı olduk. Hiç şüphesiz bu başarıda tüm üyelerimizin payı çok büyüktür. Maddi ve manevi desteklerini seferber eden genç, yaşlı, bayan ve erkek tüm arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz. HÜDA PAR, gün geçtikçe halkımızın destekleriyle daha çok büyüyüp umut vadedecektir. 

24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçim sonuçlarının Bingöl’ümüz için, Solhan’ımız için hayırlı olmasını diliyor ve halkımızın Bingöl’ü temsilen Meclise gönderdiği üç Milletvekillini de tebrik ediyoruz. Tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum