Advert
as

Panelvan ile Kamyonet Çapıştı: 5 Yaralı

Panelvan ile Kamyonet Çapıştı: 5 Yaralı

Bingöl’de panelvan ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Bingöl-Genç Karayolu’nda panelvan ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza, Bingöl-Genç Karayolu’un Havalimanı Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 21 EJ 458 plakalı panelvan ile 12 AF 376 resmi plakalı araç belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. 

Kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen acil 112 sağlıkları ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum